BURDUR’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI « Kanal 15

10 Kasım 2025 - 04:07

BURDUR’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI

BURDUR’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 10:53

reklam

Burdur’da Çarşamba akşamı yangın paniği yaşandı.
Edinilen bilgilere göre; Çarşamba günü akşam 20.00 sıralarında bir binanın bacasından yoğun şekilde duman çıktığını gören vatandaşlar itfaiyeye yangın ihbarında bulundu. Binanın Atatürk Caddesi’nde bulunan ve Doğa Koruma 6. Bölge Müdürlüğü, Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Yardımsevenler Derneği’nin bulunduğu İl Özel İdaresine ait iki katlı bina olduğu ise sonradan anlaşıldı. Olay yerine kısa zamanda İtfaiye, polis ve Tedaş ekipleri de sevk edildi. İtfaiye erleri kazan dairesinde yaptıkları incelemede dumanın yangın sebebiyle değil Kalorifer Kazanının gündüz saatlerinde değiştirilen Kalorifer Kazanı Brülöründen kaynaklandığını tespit etti.
Dumanlar nedeniyle kısa süreli panik yaşansa da yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam