Atletizm Federasyonu Milli Takımlar Koordinatörü Atletizm Milli Takımlar Koordinatörü Milli Atlet Halil Akkaş Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı ziyaret etti.
Aslen Kütahyalı olan Akkaş’a ziyaretinde Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Atletizm Antrenörü İhsan Alptekin, Dağ Krosu Balkan şampiyonu Yasemin Zengin ve Antrenörü Asım Yüz eşlik etti.
Kariyer Günleri programı için Burdur’a geldiğini ve Kütahya’da görev yapmış iz bırakmış Vali Yılmaz’ı ziyaret etmek istediğini söyleyen Akkaş, aktif spor hayatı boyunca Yılmaz’ın çok büyük desteğini gördüğünü aktardı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, sporculara göstermiş oldukları vefadan dolayı teşekkür etti. Görev yaptığı yerlerde sporculara destek vermek için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti.
Halil Akkaş ve beraberindekiler Vali Yılmaz’la bir süre sohbet ettikten sonra Valilikten ayrıldı.


