BUCAK’TA APART VE YURT SAHİPLERİ BİLGİLENDİRİLDİ « Kanal 15

19 Ekim 2025 - 15:10

BUCAK’TA APART VE YURT SAHİPLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

BUCAK’TA APART VE YURT SAHİPLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
Son Güncelleme :

11 Ocak 2018 - 11:13

reklam

Burdur’un Bucak İlçesi’nde apart ve yurt işletmecilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dün saat 10.30’da Bucak Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Bucak’taki apart ve yurt işletmecileri katıldı.
Toplantıda katılımcılara Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Çevik tarafından bilgi verildi. Çevik, apart açma, ruhsat alma ve işletme konusundaki yönetmeliklerden bahsetti. Resul Çevik, apart ve yurt sahiplerinin karşılaştığı sorun ve sıkıntıları dinledi, bunlara yönelik cevap verdi. İşletme sahiplerine Ruhsat yenileme işlemleri ve hangi durumlarda değiştirilmesi gerektiği konusunda bilgi verdi. Çevik, Yüksekokullar için yurt ve apart kurma ve çalıştırmanın getireceği gerekliliklerden bahsetti, engelliler için gerekli şartları taşıyor olması gerektiğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Çevik, apart ve yurt odalarında kaç öğrenci barınabileceği hakkında belirtilen hususları ve sebeplerini de anlattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam