BELEDİYE PERSONELİ, MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI « Kanal 15

19 Ekim 2025 - 15:21

BELEDİYE PERSONELİ, MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BELEDİYE PERSONELİ, MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 20:03

reklam

Burdur Belediyesi’nde memur olarak çalışan Cumhur Tütüncü yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak Isparta Süleyman Demirel üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde hayata veda etti.
Burdur Belediyesi’nde memur olarak çalışan ve önceki gün vefat eden Cumhur Tütüncü dün toprağa verildi. Tütüncü’nün cenazesi memleketi olan Isparta’nın Keçiborlu İlçesine bağlı Kozluca Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Tütüncü’nün cenaze törenine Burdur Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, Belediye Birim Müdürleri, belediyeden mesai arkadaşları, Tütüncünün ailesi ve yakınları katıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam