MOTOR KAZASINDA ÖLEN GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ « Kanal 15

19 Ekim 2025 - 07:51

MOTOR KAZASINDA ÖLEN GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ

MOTOR KAZASINDA ÖLEN GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ
Son Güncelleme :

03 Haziran 2018 - 16:43

reklam

Burdur Merkez Kayış Köyü’nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki genç gözyaşları içinde toprağa verildi.
Kayış Köyü’nde oturan Süleyman Alptekin ve Bekir Kaya’nın kullandığı motosikletler saat 22.00 sularında Köy İçi Mezarlık Mevkiinde kafa kafaya çarpışmış, Bekir Kaya olay yerinde Süleyman Alptekin ise götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.
Bekir Kaya ve Süleyman Alptekin’in cenazeleri Burdur Adli Tıp Morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Kayış Köyü’ne götürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam