İŞKUR 30 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTI « Kanal 15

17 Ocak 2026 - 06:24

İŞKUR 30 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTI

İŞKUR 30 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTI
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2021 - 16:25

reklam

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur A101 Marketler Zinciri arasında imzalanan protokol ile 17 kadın,1 engelli olmak üzere toplam 30 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında şubelerde işe başlayacak.

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Programı Protokolü ile 30 kişi “Perakende Satış Elemanı” mesleğinde çalışacak. İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre Akalın, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 17 si kadın vatandaşımız ile birlikte toplam 30 kişi “Perakende Satış Elemanı” mesleğinde 6 Ağustos da işe başlayacağını söyledi. İŞKUR İl Müdürü Akalın, “Yapacağımız 30 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve engelli vatandaşlarımızın da iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam