BUCAK’TAKİ ÇİFTÇİLERE YÜKSEK VERİMLİ VE KALİTELİ BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI « Kanal 15

12 Eylül 2025 - 08:26

BUCAK’TAKİ ÇİFTÇİLERE YÜKSEK VERİMLİ VE KALİTELİ BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI

BUCAK’TAKİ ÇİFTÇİLERE YÜKSEK VERİMLİ VE KALİTELİ BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 11:40

reklam

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce hazırlanan Tarım ve Orman Bakanlığı’nca desteklenen Bucak Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünce uygulanan “Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi projesi” çerçevesinde buğday üretimini arttırma projesi kapsamında tohum dağıtımı yapıldı. Bucak Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nde dün saat 13.30’da yapılan törene Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mustafa Akgül, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve çiftçiler katıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul, iyi tarım uygulamaları kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında projeye başvuran üreticilere tohum dağıtımı yapıldığını aktardı. Tohumların ürün ve verim kalitesi hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından üreticilere yüksek verimli ve kaliteli Buğdayların tohumlarının dağıtımı yapıldı.

Karapınar Köyü çiftçilerinden Ahmet Macit, uygulamadan çok memnun olduklarının söyledi, projenin geliştirilerek büyütülmesini temenni etti. Projenin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan tüm yetkililere teşekkür etti.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, tarım arazilerinin iyileştirilmesi projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Özel; “Devletimizin imkânlarının daha iyi olması, üreticilerimizin tüm ihtiyaçlarını çok daha düşük maliyetle karşılanması en büyük temennimiz.” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam