Kanal 15
reklam

EKMEK ARASI DÖNER’DE LEZZET SIRLARI NELER?

EKMEK ARASI DÖNER’DE LEZZET SIRLARI NELER?
Bu haber 12 Kasım 2017 - 16:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Et döner, etin farklı işlemlerden geçerek eşsiz baharat ve soslarla terbiyelenip farklı bir lezzet olarak sunulmasıdır. Belli püf noktaları ve lezzet sırları olduğu için et döner, ancak ustası tarafından yapılınca gerçek damak tadını veriyor.
Antalya’nın Korkuteli İlçesinde bu alanda hizmet veren İrfan Sami Toprak’tan et dönerin lezzet sırları hakkında bilgi aldık. Döner Ustası Toprak, et dönerde kullanılan etin yumuşak ve taze olmasının büyük önem taşıdığını ancak tek başına bunun yeterli olmadığını, bunun yanında sosu ve kullanılan tüm malzemelerin lezzet veren önemli unsurlar olduğunu belirtiyor.
Döner Ustası İrfan Sami Toprak, et dönere lezzeti veren sırrın sosu ve bekleme süresi olduğunu belirtiyor. Toprak, bir gün sonraya kalan ürünün de müşteriye sunulmasının ve lezzetli olmasının da mümkün olmadığını söylüyor.
Et döner konusunda eşsiz bir lezzet tatmak isteyenler için işletme Korkuteli İlçesi Aşağıpazar Mahallesi Hükümet Caddesinde hizmet veriyor.

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA