15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ ŞEHİTLİK ZİYARETİ İLE BAŞLADI « Kanal 15

21 Ekim 2025 - 11:16

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ ŞEHİTLİK ZİYARETİ İLE BAŞLADI

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ ŞEHİTLİK ZİYARETİ İLE BAŞLADI
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2018 - 11:52

reklam

Burdur’un Bucak ilçesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında sabah ilk olarak Şehitlerin kabirleri ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretine Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Kanık, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Çatalkaya, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cemal Ay, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Âdem Şengül, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, oda başkanları ve şehit aileleri, yakınları ile gaziler katıldı. Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı tarafından şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı. Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından şehitlik ziyareti programı sona erdi.
Öğle namazına müteakip Diyanet İşleri Başkanlığının Programları dâhilinde İlçe Müftülüğü tarafından, Hacı Ömer Ağa Camiinde şehitler için Mevlid-i şerifler okundu ve Hatm-i şeriflerin duası yapıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam