BEKİR EFE, MEZARI BAŞINDA ANILDI « Kanal 15

19 Ekim 2025 - 13:43

BEKİR EFE, MEZARI BAŞINDA ANILDI

BEKİR EFE, MEZARI BAŞINDA ANILDI
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2018 - 19:09

reklam

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Bucaklı Sözlü Mizah Ustası Bekir Efe vefatının 1. yılında sevenleri ve ailesi tarafından mezarı başında anıldı. Bekir Sayın için dün saat 18.00’de Hacısarılar Mezarlığında bulunan mezarı başında anma programı düzenlendi. Bucak’ın sözlü mizah kültürüne sayısız öyküler armağan etmiş Bekir Sayın için sevenleri tarafından hazırlanan anma programında sevenleri onu hatırladıkları anıları ile anlattı. Oğlu Ali Sayın, programa katılan ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Bekir Sayın’ın yakın dostlarından Yazar Osman Oktay, Hasan Konu, Kardeşi Mehmet Sayın, Hasan Tülkay, Mesut Ovat, Mediha Düden Bekir Sayın hakkındaki duygu ve düşüncelerini Kanal 15 aracılığı ile aktardı.
Eşi Nazmiye Sayın da katılımcılara eşine verdikleri değer için teşekkür ederken duygulu anlar yaşadı. Aziz Dilek ve Orhan Güner de, Bekir Sayın hakkındaki güzel düşüncelerini aktardı. Konuşmaların ardından Bekir Sayın için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Katılımcılara Sayın’ın ruhu için lokum-bisküvi ikram edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam