BİRLİK VAKFI TARAFINDAN MAHALLE İFTARI DÜZENLENDİ « Kanal 15

18 Ekim 2025 - 16:01

BİRLİK VAKFI TARAFINDAN MAHALLE İFTARI DÜZENLENDİ

BİRLİK VAKFI TARAFINDAN MAHALLE İFTARI DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

08 Haziran 2018 - 16:49

reklam

Birlik Vakfı Burdur Şubesi tarafından Vakıf Kültür Evinin bulunduğu İnönü Mahallesi ile Pazar Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verildi.
Vakıf Kültür Evinin bulunduğu sokaktaki iftar yemeğine Birlik Vakfı Başkanı Sebahattin Akkaya, Vakıf Üyeleri, İnönü Mahallesi Muhtarı Hülya Hephep, Pazar Mahallesi Muhtarı İsmail Baltacı ile iki mahallenin sakinleri katıldı.
Birlik Vakfı Burdur Şubesi Başkanı Sebahattin Akkaya, Hafız Ahmet Nalçacıoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilâveti ile başlayan İftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam