BUCAK BELEDİYESİ’NDEN İÇİNİZİ ISITACAK JEST « Kanal 15

17 Ekim 2025 - 18:30

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN İÇİNİZİ ISITACAK JEST

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN İÇİNİZİ ISITACAK JEST
Son Güncelleme :

01 Şubat 2024 - 16:30

reklam

Bucak’ın milli içeceği olarak adlandırılan “Hakiki Bucak Salebi” Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından vatandaşlara ikram edildi.

“Bucak Belediyesi” soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıttı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından ilçede Perşembe günleri kurulan Halk Pazarındaki vatandaşlara, “Çarşı Pazar Değil Hakiki Bucak Salebi” ikram edildi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a eşi Ayşe Ünal ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Besili de eşlik etti.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiyle “Çarşı Pazar Değil, Hakiki Bucak Salebini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” diyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Türkiye Büyük Millete Meclisi’nde her yıl bütçe görüşmelerinde salep ikramında bulunduklarını kaydetti.

Kanal 15 mikrofonuna konuşan vatandaşlar da, etkinlik için Bucak Belediyesi ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

Halk Pazarında bugün saat 11.00’de kurulan stantta, 3.000 kişilik salep dağıtıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam