BURDUR’DA “GÖLÜNDEKİ ŞARKILAR SUSARSA BİRGÜN” KONSERİ VERİLDİ « Kanal 15

28 Ekim 2025 - 07:57

BURDUR’DA “GÖLÜNDEKİ ŞARKILAR SUSARSA BİRGÜN” KONSERİ VERİLDİ

BURDUR’DA “GÖLÜNDEKİ ŞARKILAR SUSARSA BİRGÜN” KONSERİ VERİLDİ
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 17:41

reklam

Burdur Gölü’nün kurumasına dikkat çekmek amacıyla oluşturulan “Gölündeki şarkılar susarsa birgün” korosu ikinci konserini verdi.
İlk konserini geçen ay Antalya’da veren ve Memur, Emekli, Esnaf, Ev Hanımı, Öğrenci gibi meslek gruplarından 51 kişiden oluşan “Gölündeki şarkılar susarsa birgün” korosu ikinci konserini Burdur’da verdi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’ndaki konseri Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ile vatandaşlar ilgi ile izledi. Koro Şefi Zafer Danacı, amaçlarının günden güne kuruyan Burdur Gölü’ne dikkat çekmek olduğunu söyledi.
Sema Seren Derin’in konuk sanatçı olarak yer aldığı Konserde koro ve solo olarak Muhayyer Kürdi ve Segah makamında eserler seslendirildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam