DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, ARALIK AYI SONUNDA HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK « Kanal 15

11 Eylül 2025 - 20:53

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, ARALIK AYI SONUNDA HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, ARALIK AYI SONUNDA HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK
Son Güncelleme :

24 Eylül 2022 - 17:17

reklam

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Kanal 15 televizyonunda yayınlanan “Burdur’un Nabzı” programına konuk oldu. Kanal 15 televizyonunda yayınlanan “Burdur’un Nabzı” programına konuk oldu. Moderatör Bilal Karasakal ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel’in sorularına yanıt veren Rektör Korkmaz, Diş Hekimliği Fakültesi hakkında da bilgi verdi.

MAKÜ Rektörü Korkmaz, Diş Hekimliği Fakültesi’nin Aralık ayı sonunda hasta kabulüne başlayacağını söyledi. Diş Hekimliği Fakültesi yatırımını bütünleyecek en büyük yatırımın Tıp Fakültesi olacağını belirten Rektör Korkmaz, bu konuda çalışmaların başladığını, yeni yapılan hastaneyle koordineli bir çalışmayla alt yapı işini de çözeceklerini ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam