İLÇE PROTOKOLÜ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU « Kanal 15

19 Ekim 2025 - 22:11

İLÇE PROTOKOLÜ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU

İLÇE PROTOKOLÜ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

07 Nisan 2023 - 11:16

reklam

Bucak Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar programında yetim ve öksüz çocuklarla ilçe protokolü ile bir araya geldi. Bucak Oğuzhan Kent Ormanı’nda düzenlenen programa Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Eşi Ayşe Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İlker Kar, Kurum Müdürleri ile yetim ve öksüz çocuklar katıldı. Programda protokol üyeleri yetim ve öksüz çocuklarla yakından ilgilendi.
Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, programa katılan herkese teşekkür etti, Ramazan’-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını temenni etti. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Tanrıkulu, vatan toprakları üzerinde inancımızı özgürce yaşayabilmenin çok büyük şükür sebebi olduğunu ifade etti, Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıya değindi. Kaymakam Tanrıkulu, “Ramazan ayında yaşanan kardeşlik ve birliktelik duygularının diğer 11 aya da sirayet etmesini diliyorum” dedi.
İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından yapılan dua ve çocuklara protokol tarafından hediyeler verilmesiyle program sona erdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam