Kavgayı ayırmak isterken yaralandılar « Kanal 15

14 Eylül 2025 - 16:17

Kavgayı ayırmak isterken yaralandılar

Kavgayı ayırmak isterken yaralandılar
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 1:23

reklam

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, Fadile Taş ile oğlu 5 yaşındaki Emir Taş, kavga eden komşularını ayırmak isterken tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Böğürtlen Mahallesi’nde meydana geldi. Çelik ailesinin fertleri arasında evde bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunlar, araya giren komşuları Fadile Taş ile oğlu Emir Taş’a isabet etti. Ayağından yaralanan Fadile Taş ile oğlu Emir, olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan Emir Taş, buradaki ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Mahallede geniş güvenlik önlemi alan jandarma, tabancayı kullanan kişinin kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam