MAKÜ’DE 3 VİYOLONSEL-1 PİYANO KONSERİ « Kanal 15

10 Kasım 2025 - 18:52

MAKÜ’DE 3 VİYOLONSEL-1 PİYANO KONSERİ

MAKÜ’DE 3 VİYOLONSEL-1 PİYANO KONSERİ
Son Güncelleme :

22 Aralık 2017 - 11:18

reklam

 

Burdur’da 3 Viyolonsel-1 Piyano konseri gerçekleştirildi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’ndaki konseri Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve Burdurlular izledi. Konserde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasından emekli Şinasi Çilden, Gazi Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Şebnem Yıldırım Orhan ve MAKÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Mehmet Can Çiftçibaşı Viyolonsel, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk Bilgin Piyano’da Henry Purcell, Edward Elgar, Georges Bizet, Antonio Vivaldi, Astor Piazzola ve David Popper’in eserlerinin yanı sıra düzenlemelerini Şinasi Çilden’in yaptığı Beyaz Giyme, Yörükler Yaylası ve Sarı Gelin Türkülerini seslendirdi.
Konser sonunda Prof. Dr. Sibel Karakelle ve Prof. Gökay Yıldız sanatçılara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti. Karakelle kendisinin de Gazi Üniversitesi’nden mezun olduğunu ve hocası Şinasi Çilden’i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam