MAKÜ’DE ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLENDİ « Kanal 15

10 Kasım 2025 - 10:50

MAKÜ’DE ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLENDİ

MAKÜ’DE ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 11:08

reklam

 

Burdur’da Şehit Öğretmenleri Anma gecesi düzenlendi. MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda MAKÜ Genç Sporcular ve Rekreasyon Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk İlçesi’nde terör saldırısı sonucu şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın katıldı. Aybüke Yalçın ve Tunceli Pülümür Karayolu’nda PKK tarafından şehit edilen Necmettin Yılmaz’ın anıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Genç Sporcular ve Rekreasyon Topluluğu Başkanı Buğra Cem İşlek; “Şehit öğretmenlerimizi anmak öğretmen adayı olan bizler için şeref ve namus borcudur” dedi. MAKÜ Genç Sporcular ve Rekreasyon Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Ali Karaca geceye katılanlara teşekkür etti.
Kızının şehit olmasının üzerinden 6 ay geçtiğini belirten Sadık Yalçın, Üniversite temsilcilerinin kızı Aybüke Öğretmeni ve Necmettin Öğretmeni unutmayarak kendilerini buraya davet etme inceliğini göstermelerinden anladığını ifade ederek; “Düşen bayrağın yerde kalmayacağını ve ilelebet bu ülkenin payidar kalacağına inanıyorum” dedi.
Daha sonra Genç Sporcular ve Rekreasyon Topluluğu Üyeleri tarafından şiirler okundu ve türküler seslendirildi. Program sonunda Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın’a plaket takdim edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam