MEMUR-SEN BURDUR ŞUBESİ’NDEN KUDÜS PROTESTOSU « Kanal 15

10 Kasım 2025 - 10:53

MEMUR-SEN BURDUR ŞUBESİ’NDEN KUDÜS PROTESTOSU

MEMUR-SEN BURDUR ŞUBESİ’NDEN KUDÜS PROTESTOSU
Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 11:09

reklam

 

Burdur’da Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalar ABD Başkanı Trump’un Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdıklarını açıklamasını protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklaması metnini Memur-Sen Konfederasyonu Burdur Şube Başkanı Murat Bulut okudu. ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve Amerikan Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınmasına yönelik kararını kabul etmediklerini belirten Bulut; “ABD’nin bu hamlesi, insanlık için manevi ve tarihi kıymete sahip, bu yönüyle de dünyanın barış adası olmuş Kudüs’ü savaş gerekçesine dönüştürme amacı taşımaktadır” dedi.
Memur-Sen Konfederasyonu Burdur Şube Başkanı Murat Bulut açıklamasının sonunda; “ABD-İsrail ortak yapımı olan bu kirli strateji engellenmezse daha da büyük sorunların kapısını aralayacaktır. Kudüs, son peygamberin risaleti sırasında ilk kıble olarak seçilmesiyle de varoluşumuzun ve medeniyet kodlarımızın ifadesidir” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam