MİLLETVEKİLİ PETEK, “İHANET VE DİRENİŞ” KİTABINI TANITTI « Kanal 15

7 Kasım 2025 - 05:17

MİLLETVEKİLİ PETEK, “İHANET VE DİRENİŞ” KİTABINI TANITTI

MİLLETVEKİLİ PETEK, “İHANET VE DİRENİŞ” KİTABINI TANITTI
Son Güncelleme :

02 Ekim 2017 - 10:26

reklam

 

AK Parti Burdur Milletvekili, 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, 15 Temmuz Darbe Girişimi ile Fetullahçı Terör Örgütünün Lideri Fetullah Gülen’in tüm yönleriyle anlatıldığı “İhanet ve Direniş” adlı kitabını Burdur Gazeteciler Cemiyetinde tanıttı. Milletvekili Petek, Burdur Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında TBMM’de 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporunu tamamladıklarını ve raporun Meclis tarafından basılıp dağıtımının yapılacağını söyledi. Komisyon dışında kendisinin özel çalışmaları olduğunu söyleyen Reşat Petek, derlediği bilgileri kitaplaştırdığını ve ortaya 300 sayfalık bir kitap çıktığını ifade etti.
Ekim ayı içerisinde konuyla ilgili ikinci bir kitap daha yayınlayacağını kaydeden Petek, bu kitapta Fetullah Gülen’in yapılanışı, FETÖ’nün örgütlenmesi, Devlete sızması, kendisini nasıl gizlediğinin anlatıldığını söyledi. Petek, buradaki maksadın güne ışık tutup, yarınlarda alınacak önlemler olduğunu bildirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam