MUĞLA’DA ARIZA İÇİN İNDİKLERİ ÇUKURDA, GÖÇÜK ALTINDA KALDILAR « Kanal 15

14 Eylül 2025 - 00:11

MUĞLA’DA ARIZA İÇİN İNDİKLERİ ÇUKURDA, GÖÇÜK ALTINDA KALDILAR

MUĞLA’DA ARIZA İÇİN İNDİKLERİ ÇUKURDA, GÖÇÜK ALTINDA KALDILAR
Son Güncelleme :

09 Eylül 2022 - 16:44

reklam

Muğla’nın Datça ilçesinde, patlayan su borusunun tamiri sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. Toprak altında kalan işçiler Kadir Furkan Tiriç  ve Necdet Yıldız itfaiye ekipleri ile mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 2 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.15 İskele Mahallesi Balcıoğlu Sokak’ta meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerinden 27 yaşındaki işçi Kadir Furkan Tiriç ve 41 yaşındaki Necdet Yıldız, patlayan su borusunun tamiri için kazılan yaklaşık 3,5 metre derinliğindeki çukura girdi. Tiriç ve Yıldız, toprağın kayması sonucu göçük altında kaldı. Mesai arkadaşları, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verip, Tiriç ve Yıldız’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine kısa sürede gelen polis, itfaiye, 112 ve Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekipleri (MAG-AME) ile çalışmalar devam etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmayla Tiriç ve Yıldız kurtarıldı. 2 işçi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam