“SIFIR ATIK” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI « Kanal 15

4 Kasım 2025 - 00:32

“SIFIR ATIK” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

“SIFIR ATIK” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Son Güncelleme :

27 Nisan 2018 - 16:26

reklam

Bucak Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Sıfır Atık” Projesi kapsamında yapılan çalışmaların anlatıldığı seminer düzenlendi. Bugün saat 10.00’da Bucak Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan seminere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen katılımcılar, Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, Eşi Sıla Sezgin, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Kanık, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Çatalkaya, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahdet Nart, kurum müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Yapılan değerlendirme çalışmasında konuşma yapan Kaymakam-Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, “Sıfır Atık” Projesinin belediye olarak ülke genelinde ilk Bucak Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini ve herkese örnek olduklarını aktardı. Sezgin, projenin hayata geçirilmesindeki aşamaları anlattı. Projenin Bucak için çok önemli bir adım ve çalışma olduğunu söyledi.
Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Uzmanı Hasan Usalan tarafından sunum yapıldı. Projenin amacı hakkında bilgi veren Usalan, atık çeşitleri nelerdir, çevreye zarar vermeden nasıl yok edilir ya da nasıl geri dönüştürüp tekrar kullanılabilir gibi konulara değindi.
Toplantı sonrasında proje paydaşları ve katılımcılar tarafından proje çalışmaları yerinde incelendi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam