TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI BAKİ VAROL, BORSA ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ « Kanal 15

5 Kasım 2025 - 23:35

TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI BAKİ VAROL, BORSA ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

TİCARET BORSASI BAŞKAN ADAYI BAKİ VAROL, BORSA ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

08 Nisan 2018 - 13:31

reklam

15 Nisan 2018 günü yapılacak olan Burdur Ticaret Borsası Seçimlerinde Başkanlık için adaylığını açıklayan Eski Burdur Ticaret Borsası Başkanı ve Varollar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, dün Çeltikçi ve Bucak İlçesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Beraberindeki ekip ile Bucak İlçesinde de Süt alıcısı, yem satıcısı, Salepciler gibi üyeleri teker teker ziyaret eden Baki Varol, daha sonra Bucak ve Çeltikçi ilçesinde bulunan Borsa Üyelerinin katılımı ile düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Baki Varol; daha önce başkanlık yaptığı 3 dönem içerisinde Burdur Ticaret Borsası’nın nasıl Burdur’un lokomotifi görevi üstlendiğini; Burdur Et Kombinası ve Burdur Yem Fabrikasının nasıl kendisi tarafından Burdur’a kazandırıldığını; TOBB Süt Konseyinde büyük mücadeleler vererek Türkiye’deki süt fiyatının tek fiyat olmasını nasıl sağladığını aktardı. Toplantıda konuşan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Baki Varol’la olan iş ilişkileri ve dostluğundan bahsederek Varol’a başkanlık seçiminde başarı diledi.
Bucak TSO Başkan Yardımcısı Süleyman Duran da seçimlerin milletin vicdanı ile yapılan bir iş olduğunu söyledi. Duran, seçimle ilgili kararı verirken temsil noktasında neler olacağına bakarak karar vermek gerektiğini söyledi.
Burdur Ticaret Borsasının en büyük işlemcisi olan Burdur Güçbirliği’nin sahibi Hasan Aksöz de, Burdur Ticaret Borsası’nın sahip olduğu dinamiği son yıllarda kaybettiğini ve ciddi sıkıntılar içinde olduğunu ifade ederek Borsa’nın ne iş yaptığı hakkında konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam